Hoe een website bouwen? - Drupal, Joomla, Dotnetnuke, .net - Gent


Hoe een website bouwen?

Als gevestigde waarde in het landschap van webdesign en -ontwikkeling, voor zowel KMO’s als multinationals en overheden, weten we dat iedere organisatie andere verwachtingen en doelstellingen heeft voor zijn website en webtoepassingen.

Om aan de concrete wensen en noden van uw organisatie groot of klein te voldoen beschikken we over diverse CMS platforms die het website bouwen mogelijk maken, met ieder zijn eigen mogelijkheden specifieke functies (standaard of op maat gemaakt). Alle toepassingen werden tevens tot in detail getest om u de grootst mogelijk bedrijfszekerheid te bieden. Zo bent u er zeker van dat u over de beste oplossing beschikt voor uw onderneming.

Bij ons is het website bouwen gebaseerd op cms-technologie dit betekent dat de gebruiker zelf in staat is om de website en webtoepassingen te ontwikkelen. Daarenboven kunt u in functie van de behoefte en grootte van de organisatie meerdere gebruikers specifieke rollen en bevoegdheden toewijzen in  het aanpassen van de website.

Tenslotte houden we bij het website bouwen rekening met uw huisstijl in de ontwikkeling van een hedendaags design. Wanneer u nog niet over een huisstijl beschikt creëren we er 1 voor u. Dit op basis van de door u aangereikte voorbeelden of gebruik makend van onze eigen expertise opgedaan in het website bouwen.

Contacteer ons voor een basisanalyse en vrijblijvende offerte.

Website bouwen: onze verschillende technologieën

dotnetnuke Dotnetnuke:Dit open source content management systeem is volledig uitbreidbaar en aanpasbaar en wordt gebruikt in dynamische websites.
joomla Joomla: open source platform. Bij e-commerce website komt dit platform met een hoge SEO-vriendelijkheid volledig tot zijn recht
update Update: dot.net platform specifiek ontwikkeld voor interactieve communicatieve webtoepassingen met uitgebreide customisatie mogelijkheden.
drupal Drupal: Een drupal website bouwen is de ideale manier om open source interaction en community webtoepassingen te maken met uitgebreide customisatie-mogelijkheden


Klik hier voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend onderhoud waarin we samen bekijken welke technologie best aansluit bij de website die u wenst te ontwikkelen.


 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online