SEO


SEO

"Search engine optimization" zorgt ervoor dat uw website beter scoort bij zoekmachines. Via bepaalde technieken zorgt Rinfoon ervoor dat uw website een hogere score behaalt in de zoekmachines en dat u zo meer bezoekers op uw website krijgt. De zoekmachinemarketing is een snelwijzigende "new marketing" business. Het is noodzaakelijk om constant op de hoogte te blijven van de procedures van zoekmachine. Regelamtig u website bijsturen hoort daar dus bij.

Hoe gaan we te werk ?

Sommige bedrijven passen bepaalde technieken toe, die u op korte termijn heel wat bezoekers opleveren, maar op langere termijn kunnen leiden tot een verbannen van uw URL in de zoekmachines. Een website dient opgebouwd te zijn in de juiste standaards en moet overzichtelijk zijn zodat de spiders ze gemakkelijk kunnen doorlopen

  • Analyse van uw huidige website : Onze ontwerpers en programeurs analyseren uw website en zoeken de beste methodes om uw website te kunnen optimaliseren.
  • Bepalen van de zoek- en trefwoorden : Samen me u gaan we op zoek naar welke trefwoorden en beschrijvingen het best uw activiteiten en uw bedrijf kan omschrijven. Hierop gaan we de zoekmachine campagne baseren.
  • Uw website bestaande website herbekijken : We kijken naar de opbouw van uw huidige site. Indien er zoekmachine-onvriendelijk elementen instaan zullen we in samenspraak met u of met uw website ontwerper advies geven om deze elementen op uw website te herbekijken en eventuele aanpassingen door te voeren.
  • Het Optimaliseren : We bekijken alle menu's, links, teksten en afbeeldingen op uw website en optimaliseren deze voor de zoekmachine.
  • Ontwerpen van nieuwe pagina's : Bij sommige websites of voor bepaalde zoekmachine campagnes is het nodig om nieuwe pagina's te voorzien met een bepaalde linkstructuur of inhoud.
  • Optimaliseren van de Pagerank : de pagerank heeft een grote invloed op de plaatsing van uw website. Door externe websites met een goede Pagerank naar uw website te laten verwijzen kunt u uw pagerank score verhogen. Wij proberen u op zoveel mogelijke site te plaatsen.
  • Toevoegen bij zoekmachines : Nadat de website werd geoptimaliseerd voegen we deze toe bij de meest gebruikte zoeksites.
  • Evaluatie van de zoekmachineoptimalisatie : Na enkele weken overlopen we alle resultaten en sturen bij waar nodig. SEO heeft niet onmiddellijk werking, het duurt soms tot 5 maanden eer Google, Yahoo! en andere zoekmachines uw website volledig hebben geïndexeerd of herbekeken na de aanpassingen.
  • Opvolgen van de zoekmachineoptimalisatie : Zoals reeds eerder gezegd is het van belang dat er op regelmatige tijdstip de SEO wordt herzien en daar nodig aangepast.
 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online