De speelplein- en kampregistratietoepassing


Speelpleinwerking: De speelplein- en kampregistratietoepassing

Onze unieke en zelf ontworpen online toepassing stelt u in staat om op een eenvoudige manier

  • de registraties te beheren,
  • de aanwezigheidslijsten op te stellen,
  • het in- en uitchecken van de kinderen te registreren,
  • de fiscale attesten en de rapporten op te stellen,
  • ...
  offerte-btn

Daarnaast verbetert u tevens de dienstverlening voor de burger en de gezinnen. Deze zijn, vanop eender welke PC met internetverbinding, via de website immers in staat de beschikbaarheid van bepaalde speelpleinen en kampen te raadplegen en indien gewenst een reservatieaanvraag te plaatsen.

Werking

De informatie omtrent de beschikbaarheid van een speelpleinwerking of een kamp is 24u/24u beschikbaar voor de inwoner. Via een formulier op de website kan men zijn kinderen inschrijven voor een speelplein of kamp. Vanuit het inschrijvingssysteem kan de beheerder de aanvraag al dan niet goedkeuren en de aanvrager op de hoogte brengen.
Een andere mogelijkheid is dat de aanvrager de gemeente rechtstreeks contacteert. In dat geval wordt de aanvraag door de beheerder direct in het systeem ingevoerd

De toepassing wordt reeds jaren gebruikt door verschillende steden en gemeenten biedt verschillende voordelen:

  • Minder administratie - Uw medewerkers verliezen geen tijd met het ingeven van reservaties, het opstellen van aanwezigheidslijsten, het genereren van badges, het opstellen van rapporten, het ingeven van allerhande gegevens, het opvolgen van betalingen….
  • Snelle verwerking - Alle gewenste informatie is steeds voor iedereen in real time beschikbaar en kan met een druk op de knop opgevraagd worden.
  • Klantvriendelijke registratie - Gezinnen kunnen online en per (samengesteld) gezin de registratie van hun kinderen regelen. Ze krijgen ook onmiddellijk bevestiging.
  • Attesten “on the fly”Het generen van de fiscale attesten en die voor de mutualiteiten gebeurt on the fly en in de correcte lay-out. Dit kan per mail verstuurd worden of als een pdf afgegeven worden aan de ouders.

U ziet de voordelen van het systeem maar heeft toch nog enkele vragen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een korte demonstratie en om al uw vragen te beantwoorden.
Klik hier

 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online